Min private dagplejes overordnede rammer

IMG 9032Jeg er godkendt af kommunen til at passe 4 børn i mit eget hjem, og 5 børn i perioder. Jeg modtager årligt et anmeldt og et uanmeldt besøg af kommunens pædagogiske konsulent. Jeg tilbyder max. 48 timers pasning og jeg kan selv bestemme min åbningstid og hvornår jeg holder ferie. Jeg planlægger selv min arbejdsdag og jeg betaler selv for alle kurser og legetøj.

Som privat dagplejer skal jeg selv markedsføre min dagpleje og selv skaffe børn. Forældrene bestemmer selv, om det er mig, der skal passe barnet eller ej. Jeg lægger stor vægt på, at kemien passer mellem os. Jeg vil, som privat dagplejer, altid yde mit bedste, da jeg elsker mit job og er afhængig af mit ry og anbefalinger.

Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og får min løn af forældrene. I modtager tilskud til pasning fra kommunen, ligesom forældre, der har valgt kommunal pasning. Sammen udfylder vi en kontrakt og en ansøgning om tilskud og jeg sørger for at indsende det til kommunen.

Årligt holder jeg 6 ugers ferie og holder 7 afspadseringsdage. Jeg tilbyder IKKE gæstepleje og I skal selv finde pasning ved sygdom og i ferier.