Hvem er jeg

IMG 0055Jeg hedder Kirsten Lunding, pædagog og dagplejer, gift med Jens og har 4 børn, hvoraf de to mindste er hjemmeboende.

Mit hus er stort, lyst og rummeligt med en dejlig stor have til og en hyggelig lukket gård. Jeg bor midt på Frederiksberg i Sorø, 5 minutters gang fra stationen. Dejlig nemt for pendler familierne!! Dagplejebørnene må være i hele huset. Mit hjem er 100 % røgfrit og jeg har ingen husdyr.

Som person er jeg meget positiv og livsglad, energisk og kreativ. Jeg kan lide at tegne og male med børnene, lave sprog/motoriklege og danse til musik. Jeg spiller tit guitar og synger sammen med børnene. Jeg er meget rummelig og lyttende overfor jeres og barnets individuelle behov. Jeg er god til at tune mig ind på børnene og fornemme hvordan de har det.

Gennem min lange karriere som pædagog har jeg arbejdet i den kommunale dagpleje og i forskellige vuggestuer og børnehaver.

Jeg har modtaget kursus i: Mindfulness dagpleje, Sensitive børn, For tidlig fødte børn, Førstehjælp, Marte Meo og Læreplaner. 
Desuden har jeg stor erfaring med tvillinger, tosprogede børn og børn med særlige behov, ADHD og autisme.